Web Analytics Made Easy - Statcounter

جشن روز مادر در قالب ویژه برنامه تلویزیونی «مهربانو» با اجرای آهنگ «مادر» از سوی سالار عقیلی و با روایت ماجرای جالبِ شوخیِ میان شهید طهرانی مقدم و شهید دشتبان‌زاده برگزار شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، همزمان با ایام میلاد فرخنده حضرت زهرا سلام الله علیها و فرارسیدن روز مادر، جشن روز مادر در فرهنگسرای اندیشه برپا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جشن به مدت 3 شب از سوی اداره کل امور بانوان شهرداری تهران با مشارکت فرهنگسرای اندیشه،‌ شبکه پنجم صدا و سیما برگزار می‌شود و در قالب برنامه زنده تلویزیونی «مهربانو» از شبکه 5 سیما روی آنتن می‌رود.

سومین جشن از این مجموعه برنامه، شب گذشته با حضور امین توکلی‌زاده معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران، مریم اردبیلی مشاور امور بانوان شهرداری تهران، ناصر امین‌زاده رئیس فرهنگسرای اندیشه، ستاره فتوحی، همسر شهید دشتبان‌زاده، سالار عقیلی، خواننده نام آشنای کشور، رابعه مدنی بازیگر، محمدنیا معاون مالی و اداری و حمید عسگری معاون آفرینش و اجرای فرهنگسرای اندیشه برگزار شد.

مریم اردبیلی مشاور امور بانوان شهرداری تهران در بخشی از این جشن با اشاره به برنامه‌های شهرداری تهران ویژه بانوان گفت: یک رویایی برای زنان شهرمان داریم و آن را با هم به اشتراک می‌گذاریم و هر کدام از بانوان شهر تهران که به آن می‌پیوندند می‌بینیم که این رویا امکان‌پذیرتر و نزدیک‌تر به ما می‌شود.

وی با اشاره به طرح «ریحان شهر» گفت: احساس می‌کنیم شهرمان بیش از اینها نیاز دارد که جایی برای زیست انسان‌ها بشود و نیاز دارد که روح و ریحان بیشتری در آن دمیده شود. احساس می‌کنیم این موضوع با حضور زنان میسر می‌شود؛ از آنجا که حضور زنان در هر محیطی بهبوددهنده محیط است، اگر همه دست به دست هم بدهند و ماهم در شهرداری تهران ریل‌گذار باشیم اتفاق بهتری رخ می‌دهد. برهمین اساس، طرح «ریحان شهر» یک کار نوآورانه، مردمی و محله محور است که برپایه کنشگری زنان و دختران شکل می‌گیرد.

اردبیلی با اشاره به طرح‌های شهرداری برای حمایت از زنان سرپرست خانوار گفت: اقشار ویژه‌ای در سطح شهر تهران داریم که باید به همه‌شان کمک کنیم. یکی از این اقشار، زنان سرپرست خانوار هستند. آنان هم بار مادر و هم بار پدر را به دوش می‌کشند. در شهرداری تهران، آنهایی که نیازمند حمایت هستند را شناسایی کردیم و سامانه‌ای داریم که نیازهای زنان را همه‌جانبه درنظر گرفته است. حمایت، مددکاری و مشاوره، آموزش و کارآفرینی چهار ضلع این مدل توانمندسازی است. برهمین اساس، تعدادی از زنان، تحت پوشش مراکز کوثر هستند و حالا این بانوان روی پای خودشان ایستاده‌اند.

مشاور امور بانوان شهرداری تهران تاکید کرد: امشب می‌خواهم این خبر خوش را بدهم که قصد داریم تعداد مراکز کوثر را به 2 برابر برسانیم و با این کار زنان سرپرست خانوار بیشتری را تحت حمایت قرار بدهیم.

سالار عقیلی دیگر مهمان این برنامه بود. او قطعه «مادر» را برای اولین بار در فرهنگسرای اندیشه اجرا کرد. وی قبل از اجرای قطعات خود گفت: از همین جا به مادر عزیزم سلام می‌کنم که هر چه دارم از اوست و برای من زحمت زیادی کشیده است. مادرم در زندگی هنری‌ام و تمام زندگی‌ام نقش بسیار موثری داشت و اگر امروز در این جایگاه و خادم مردم هستم، مدیون زحمات مادرم هستم.

عقیلی با اشاره به رونمایی از قطعه مادر در فرهنگسرای اندیشه گفت: قطعه مادر را برای اولین بار اجرا می‌کنم و این قطعه تاکنون اجرای صحنه‌ای نداشته است. قرار بود دو سال پیش آن را اجرا کنیم که متاسفانه به شرایط کرونایی برخورد کنیم. اجرای این قطعه را بسیار تمرین کرده بودیم اما نتوانستیم آن را اجرا کنیم و امشب برای اولین بار این قطعه اجرا خواهد شد.

این خواننده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اولین آلبوم خود گفت: اولین آلبوم رسمی من که وارد بازار شد و به نوعی با آن شناخته شدم، آلبوم «عشقمان» بود. این آلبوم با آهنگسازی استاد بی‌بدیل موسیقی سنتی جناب آقای ارشد طهماسبی صورت گرفت و خوشحالم که این افتخار را داشتم که با ایشان همکاری کنم. این آلبوم در زندگی من نقش بسیار زیادی داشت. درس‌های بسیار والایی از ایشان گرفتم و از ایشان تشکر می‌کنم.

وی در این مراسم قطعه «نگارا» از ساخته‌های رضا دربندی، از آلبوم فصل عاشقی را نیز خواند.

رابعه مدنی بازیگر سینما و تلویزیون دیگر مهمان این برنامه بود. او در ابتدای صحبت‌های خود گفت: دقت داشته باشید که پدر و مادر هر دو با هم چرخ زندگی را پیش می‌برند؛ پدر بیرون از خانه زحمت می‌کشد و مادر هم داخل خانه تلاش می‌کند تا بچه‌ها در رفاه و آسایش زندگی کنند.

وی اضافه کرد: بنده همیشه از کلمه مادر به یاد عطوفت، از خودگذشتگی، فداکاری، محبت بی شائبه می‌افتم. به نظرم مهربان‌ترینِ مهربانان مادران هستند. با هر مادر که صحبت می‌کنید می‌بینید که جز محبت چیزی ندارد و البته پدرها هم هرچه دارند پای فرزندان می‌ریزند

این بازیگر با اشاره به اینکه روی صحبتش با نسل جوان است، گفت: خانواده‌هایی هستند که پدر و مادر با بچه‌ها زندگی می‌کنند؛ یادمان باشد اگر درخواستی داشتند با روی باز از آنان پذیرایی و حرمتشان را حفظ کنیم. همین که به آنها می‌گویید، «بفرمایید» انگار که دنیا را بهشان داده‌اند. هم‌چنین به جوانان توصیه می‌کنم که همیشه در حین راه رفتن با بزرگترها اجازه بدهند که پدر و مادر جلوتر بروند. شما با این کار شخصیت خودتان را نشان می‌دهید و گرنه چیزی از آنان کم یا زیاد نمی‌شود.

مدنی بیان داشت: جوانان فکر نکنید که اگر فلان هدیه را برای روز مادر بخرید کار بزرگی کردید بلکه سعی کنید در کارها به آنان کمک کنید. همین قدر هم آنان را خوشحال می‌کند. پدربزرگ و مادربزرگ‌ها از محبت دیدن خوشحال می‌شوند.

این بازیگر در پایان گفت: تربیت بچه‌ها دست مادر است و اوست که در خانه فرزندان را تربیت کرده و برای زندگی آینده آماده می‌کند. بنده 30 سال مربی کودکان در پیش‌دبستانی بودم و خیلی از نکات اخلاقی و رفتاری را به شیوه‌ای جالب و به صورت غیرمستقیم در کلاس‌ها آموزش می‌دادم.
ستاره فتوحی همسر شهید دشتبان‌زاده دیگر مهمان این جشن روز مادر بود. شهید دشتبان‌زاده همرزم شهید طهرانی مقدم نیز بوده است.

همسر شهید دشتبان‌زاده دبه ماجرای شوخی شهید طهرانی مقدم با همسرش اشاره کرد و گفت: یکی از خصوصیات بارز شهید خانواده‌دوستی بود. وقتی در جلسه‌ای با شهید طهرانی مقدم بودند، آقای دشتبان مادرش‌ را با عبارت «مامانی» خطاب می‌کند و شهید طهرانی مقدم در حالت شوخی به او می‌گوید بعد از 47 سال هنوز مامانی می‌گویید؟ این موضوع تبدیل به یک نکته طنز بینشان شده بود و با هم شوخی می‌کردند.

آهنگی که سالار عقیلی برای رضا رویگری خواندسالار عقیلی «نفس بریده» را به مردم ایران تقدیم کرد / صدای من همراه شماستآواز سالار عقیلی در قهرمانی تیم بسکتبال شهرداری گرگان + فیلم

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سالار عقیلی شهید سالار عقیلی شهید امور بانوان شهرداری تهران فرهنگسرای اندیشه شهید طهرانی مقدم برای اولین بار سالار عقیلی روز مادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۱۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد

سی و یکمین آیین تجلیل از اعضای هیات علمی نمونه کشوری با تجلیل از ۶۵ استاد نمونه دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شد که از این میان ۶ نفر از استادان زن بودند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، امروز سه شنبه، میزبان آیین هر ساله تجلیل از استادان نمونه کشوری با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، جمعی از روسای دانشگاه های کشور و اعضای هیات علمی بود.

آئین بزرگداشت استاد "مصطفی کمال پورتراب" برگزار شد

در این مراسم‌ از 65 استاد نمونه کشوری تجلیل شد. همچنین نام‌های آشنایی مانند عبدالرسول پورعباس رییس سازمان سنجش آموزش کشور، پیمان صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم، قاسم عموعابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، احمد فاضل زاده رییس موسسه استنادی جهان اسلام در میان برگزیدگان به چشم می‌خورد.

همچنین جوان‌ترین استاد نمونه در این مراسم 45 ساله و مسن‌ترین استاد که مورد تجلیل قرار گرفت 70 ساله بود.

اسامی برگزیدگان این مراسم به شرح زیر است:

مصطفی صحرایی دانشگاه تبریز، مجید صنایع پسند دانشگاه تهران الهه گوهرشادی دانشگاه فردوسی مشهد، بهروز عبدلی دانشگاه شهید بهشتی، مسعود گنجی دانشگاه محقق اردبیلی، حسین کلباسی اشتری دانشگاه علامه طباطبائی، فرزام فرهمند دانشگاه صنعتی شریف، عباس مصلی نژاد دانشگاه تهران، ابوالقاسم یعقوبی، دانشگاه بوعلی سینا، سید عبدالکریم سجادی،دانشگاه فردوسی مشهد، فرزان قالیچی، دانشگاه صنعتی سهند، سید مصطفی حسین علی پور، دانشگاه علم و صنعت ایران، حسین شریعتمداری دانشگاه صنعتی اصفهان، سید محمدرضا تقوی، دانشگاه شیراز، عباس سعیدی، دانشگاه شهید بهشتی، بی بی فاطمه میرجلیلی، دانشگاه یزد، مجید قاسمی، دانشگاه صنعتی خواجه نصیر طوسی، علی اکبر صبوری، دانشگاه تهران، مسعود دربندی، دانشگاه صنعتی شریف، علی طیب‌نیا، دانشگاه تهران، حسین بلندی، دانشگاه علم و صنعت ایران، عباس عرفانیان امیدوار، دانشگاه علم و صنعت ایران، محمدرضا یمانیان، دانشگاه تربیت مدرس، حمید نادگران، دانشگاه شیراز، یدالله اردوخانی، دانشگاه الزهرا، عبدالرسول پورعباس، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، صالح حسن زاده، دانشگاه علامه طباطبائی، حجت الاسلام والسلمین حسن نمازی ربطی دانشگاه علامه طباطبائی، صالح حسن زاده دانشگاه تبریز، مهدی ایران نژاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر، محمدمهدی سپهری، دانشگاه تربیت مدرس، محمد سعید تسلیمی، دانشگاه تهران، حمیدرضا قاسم، دانشگاه تبریز، عی باقری دولت آبادی، دانشگاه یاسوج، آرش قربانی چقامارانی دانشگاه بوعلی سینا، نجمه شیخ زاده، دانشگاه تبریز، قاسم محمدی نژاد، دانشگاه شهید باهنر کرمان، نوشین بیگدلی، دانشگاه بین المللی امام خمینی، مجید قلهکی دانشگاه سمنان، دانیال کهریزی دانشگاه رازی، سیدعلیرضا افشانی دانشگاه یزد، رضا درویش زاده دانشگاه ارومیه،‌ امیر حمزه حقی آبی، دانشگاه لرستان، حسن هاشمی پور رفسنجان دانشگاه ولیعصر رفسنجان، حمزه امیری دانشگاه لرستان، اباصلت حسین زاده کلاگر دانشگاه مازندران،‌روح الله فدایی نژاد بهرام جردی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان، خسرو خواجه دانشگاه تربیت مدرس،‌ رقیه رستم پور ملکی دانشگاه الزهرا (س) ، یداله یمینی دانشگاه تربیت مدرس، مقصود امیری دانشگاه علامه طباطبائی، علیرضا کیاست دانشگاه شهید چمران اهواز، سیداحمد فاضل زاده حقیقی، دانشگاه شیراز، علی اکبر جعفری، دانشگاه مازندران، علی ربانی خوراسگانی دانشگاه اصفهان، رجبعلی برزویی دانشگاه شهید بهشتی، سعید عباس بندی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)، زهره حجتی نجف آبادی دانشگاه اصفهان، حسن سبزیان دانشگاه اصفهان،‌ قاسم عموعابدینی دانشگاه تهران،‌ محسن نیازی دانشگاه کاشان،‌ داود دمیری گنجی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، پیمان صالحی دانشگاه شهید بهشتی، رحمت الله مرزوقی دانشگاه شیراز، سید جلال دهقانی فیروزآبادی، دانشگاه علامه طباطبایی، رضا خجسته مهر دانشگاه شهید چمران اهواز.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (ویدئو) اولین صحبت‌های مادر «یسنا» درباره مفقود شدن دخترش
  • ببینید | اولین توضیحات مادر یسنا درباره مفقود شدن دخترش
  • یادداشت: پیغامی برای هاشم بیگ‌زاده!
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • صادرات دست آفریده‌های بانوان تهرانی
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر
  • ۶۵ استاد نمونه کشوری تجلیل شدند
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد